Hae jäseneksi

Jäsenvalinta

Kerhomme on saanut nauttia suosiota ja laiturimme on ollut pääosin täyteen varattu. Vuosittain muutama paikka vaihtaa kuitenkin haltijaa. Vapautuneet paikat jaetaan ensisijaisesti varsinaisille venepaikkaa vaihtaville tai hakeville jäsenille. Toissijaisesti hyväksymme Kerhon venepaikoille uusia jäseniä Kerhon toiminnan monipuolisuutta ja jatkuvuutta painottaen.

Kustannukset ja venepaikat

Vuosittain tarkistettava liittymismaksu varsinaiseksi jäseneksi on 400€ ja varsinaisen jäsenen jäsenmaksu 50€ vuodessa. Avaimen hallintaan oikeuttava venekuntaan kuuluvan kannatusjäsenen jäsenmaksu on 40€. Hinnat sisältävät Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) järjestömaksun.

Venepaikan haltijoilta veloitetaan kilpailukykyinen laituripaikkamaksu. Kerhomme 3, 3,5 ja 4 metriä leveät poijupaikat sekä 2,5 ja 3 metriä leveät aisapaikat veloitetaan paikan leveyden mukaisesti. 3,5 metriä leveistä kylkikiinnityksellä ja käveltävien aisoin varustetuista paikoista peritään 70€ lisämaksu.

Kaupungin ohjeen mukaan veneet ovat tavoitteellisesti 40cm venepaikkaansa kapeampia, jolloin esimerkiksi 2,6 m leveällä veneellä tulee olla 3,0m leveä venepaikka. Poijupaikkojemme painoraja on 6 500kg.

Venepaikkajakoa tarkistetaan tarpeen vaatiessa satamasäännön mukaisesti jäsenten venepaikkatarpeiden muuttuessa tai uusien jäsenten sovittamiseksi laituriin, eikä vastaan otettu venepaikka siten ole pysyvästi jäsenen hallinnassa.

Jäsenhaun aikataulu

Seuraa facebook-tilimme viestintää paikkatilanteestamme. Pyrimme ratkaisemaan kunkin alkavan kauden paikkatilanteen huhtikuun alussa.

Hakijoiden lähettämät tiedot muodostavat hakijarekisterin, joka tietosuoja-asetuksen mukaan tyhjennetään vuosittain. Mikäli valinta ei osunut kohdallenne edellisen kauden aikana ja kiinnostuksenne Kerhoamme kohtaan jatkuu, voi hakemuksen uusia ilmoittamalla siitä osoitteeseen jasenrekisteri@msvk.fi alkavan kauden aikana helmikuun loppuun mennessä. Mikäli hakijan tai veneen tiedot ovat muuttuneet, kannattaa täyttää uusi hakemus alla.

Kerhomme säännöt ja niitä tarkentavat satamasäännöt velvoittavat jäseniämme, joten tutustu niihin ennen alla olevan jäsenhakemuksen täyttämistä.

Jäsenhakulomake

Annetut tiedot liitetään kerhon hakijarekisteriin hallituksen käsittelyä varten. Rekisteritiedot koskevat kuluvaa kalenterivuotta ja hävitetään, mikäli hakija ei erikseen ilmoita hakemuksen voimassaolon jatkumisesta seuraavan kalenterivuoden aikana helmikuun loppuun mennessä.

Jäsenhakemus

Hakijan tiedot
Veneen tiedot


Taustatietoja