Hae jäseneksi

Jäsenvalinta

Kerhomme on saanut nauttia suosiota ja laiturimme on ollut pääosin täyteen varattu. Vuosittain muutama paikka vaihtaa kuitenkin haltijaa. Paikat jaetaan ensisijaisesti siten, että venepaikka järjestetään varsinaisille, vailla venepaikkaa oleville jäsenille. Toissijaisesti hyväksymme Kerhon venepaikoille uusia jäseniä Kerhon toiminnan jatkuvuutta painottaen.

Kustannukset ja venepaikat

Vuosittain tarkistettava liittymismaksu varsinaiseksi jäseneksi on 400€ ja varsinaisen jäsenen jäsenmaksu 40€ vuodessa. Avaimen hallintaan oikeuttava venekuntaan kuuluvan kannatusjäsenen jäsenmaksu on 30€. Hinnat sisältävät Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) järjestömaksun.

Venepaikan haltijoilta veloitetaan kilpailukykyinen laituripaikkamaksu paikan leveyden mukaisesti. Kerhomme paikat kattavat 3, 3,5 ja 4 metriä leveitä poijupaikkoja sekä 2,5, 3 ja 3,5 metriä leveitä aisapaikkoja.

Kaupungin sääntöjen mukaisesti veneiden tulee olla 40cm venepaikkaansa kapeampia, jolloin esimerkiksi 2,6 m leveällä veneellä tulee olla 3,0m leveä venepaikka. Poijupaikkojemme painoraja on 6 500kg.

Jäsenhaun aikataulu

Seuraa facebook-tilimme viestintää paikkatilanteestamme. Pyrimme ratkaisemaan kunkin alkavan kauden paikkatilanteen huhtikuun alussa.

Hakijoiden lähettämät tiedot muodostavat hakijarekisterin, joka tietosuoja-asetuksen mukaan tyhjennetään vuosittain. Mikäli valinta ei osunut kohdallenne edellisen kauden aikana ja kiinnostuksenne Kerhoamme kohtaan jatkuu, voi hakemuksen uusia ilmoittamalla siitä osoitteeseen jasenrekisteri@msvk.fi alkavan kauden aikana helmikuun loppuun mennessä. Mikäli hakijan tai veneen tiedot ovat muuttuneet, kannattaa täyttää uusi hakemus alla.

Kerhomme säännöt velvoittavat jäseniämme, joten tutustu niihin ennen alla olevan jäsenhakemuksen täyttämistä.

Jäsenhakulomake

Annetut tiedot liitetään kerhon hakijarekisteriin hallituksen käsittelyä varten. Rekisteritiedot koskevat kuluvaa kalenterivuotta ja hävitetään, mikäli hakija ei erikseen ilmoita hakemuksen voimassaolon jatkumisesta seuraavan kalenterivuoden aikana helmikuun loppuun mennessä.