www.msvk.fi Kerhon merkki ja nimi Viestiliput

Paluu uusimpiin tapahtumiin

Veneilyvuosi 2016
pvm Tapahtumia
10.10. Lipunlasku maanantaina klo 18 alkaen perinteisin menoin
- kommodorin tervehdys
- lipunlasku
- satamakapteenien tarjoilut
- veneilykokemusten vaihtoa
- mahdolliset jälkipuheet sisätiloissa
TERVETULOA!
14.08. KUIVASAAREN VALLOITUS

Tutustumme sunnuntaina 14.8.2016 Kuivasaareen. Matka alkaa kello 11 Carusellin laiturilta. Paluu on noin kello 14.30.

Kuivasaarihan on Isosaaren / Harmajan lähellä oleva suljettu sotilassaari, jossa on mm. Suomen suurimmat rannikkotykit. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuivasaari

Hinta jäseniltä on 20 euroa ja muilta 30 euroa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on ihan aikuisten oikeasti rajoitetusti. Sitova Ilmoittautuminen viimeistään 31.7. kello 22 mennessä.

Ilmoittautuminen Arto Pietikäiselle, arto.pietikainen(at)kolumbus.fi tai 050 5747 506 mielellään tekstiviestillä. Lähtijöiden nimet tarvitaan!!

Ohessa IHA-LINES OY:n ohjeita:

”LÄHTÖPAIKKA * Lähtöpaikka on Helsingin Eirassa, Merisatamanranta 10:ssä, Café Caruselin ja Pihlajasaaren laiturin kohdalla, Laivurinkadun pään ja bussi nro 14:n päätepysäkin kohdalla
RETKI SOTILASALUEELLE ON AVOIN VAIN SUOMEN KANSALAISILLE * KUVALLISET HENKILÖLLISYYSTODISTUKSET MUKAAN * Kuvallinen henkilökortti, passi tai myös Suomen ajokortti on riittävä. Osallistujien oltava Suomen kansalaisia, kuvallinen henkilöllisyystodistus on otettava mukaan.
RETKIVAATTEET JA –JALKINEET * Ulkosaaristoon soveltuvat säänmukaiset retkivaatteet, kuten tuulenpitävä pusakka ja hyvät matalakantaiset ulkoilujalkineet ovat hyvät varusteet ulkosaaristoretkelle.
KAMERA SALLITTU * Kameran saa ja se kannattaakin ottaa mukaan. Retkellä kerrotaan missä kohdin kuvaaminen on kiellettyä.
KÄTEISTÄ MUKAAN MAHDOLLISIA OSTOKSIA VARTEN * Saaressa on pieni sotilaskodin kanttiini, tarjolla legendaarisia munkkikahveja ym. pientä, saaressa on myös myynnissä aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, joten mahdollisia ostoksia varten kannattaa varata hieman käteistä mukaan.
RETKI EI SOVELLU LIIKUNTAESTEISILLE, epätasaista maastoa. EI LASTENVAUNUJA, laivalla niukat tilat. ”

AOP
09.05. Lipunnosto maanantaina klo 18 alkaen
- kommodorin puhe
- uusien jäsenten esittely
- lipunnosto
- virvokkeita
- tarinointia
12.03. Vierailu Tallinnan merimuseossa lauantaina. Lähtö on kello 8:30 Länsiterminaalista ja paluu illalla. Tiedote Jäsenten omat sivut -osiossa. Tervetuloa jäsenet, puolisot, kimppajäsenet ja kannattajat.
15.02. Jarmo Nieminen pitää esitelmän Helsingin edustan puolustusvoimilta vapautuvista saarista maanantaina klo 18 ravintola Punavuoren Ahvenen kabinetissa osoitteessa Punavuorenkatu 12, 00120 Helsinki, jonka jälkeen sääntömääräinen vuosikokous samassa paikassa klo 19 alkaen. Tapahtumat vain jäsenille.

Paluu uusimpiin tapahtumiin