www.msvk.fi Kerhon merkki ja nimi Viestiliput

Paluu uusimpiin tapahtumiin

Veneilyvuosi 2015
pvm Tapahtumia
12.10. Lipunlasku maanantaina kello 18 alkaen perinteisin menoin. Luvassa siis kommodorin puhe, pientä syötävää ja juotavaa sekä hyvää seuraa.
21.09. Kerho järjestää syysretken pitkään yleisöltä suljettuna olleeseen Vallisaareen MAANANTAINA 21.9. Lähtö kotilaiturista kello 17 ja paluu noin kello 22.
Saaren upea luonto ja historialliset rauniot tarjoavat nähtävää noin kahden tunnin opastetulle retkelle saaren ympäri. Pyrimme kiertämään upeimmat nähtävyydet valoisaan aikaan, minkä jälkeen on mahdollisuus saunaan ja grillitarjoiluihin.
Perhe tai kimppaomistaja mukaan. Mikäli haluaa aikaistaa paluuta, on saareen mahdollista saapua eskaaderinomaisesti myös omalla veneellä.
Jäsenille retki on ilmainen, perheenjäsenille ja kimppaomistajille retki maksaa 20 euroa.
Saari on edelleen sotilaskohde, joten osallistuvien on oltava Suomen kansalaisia ja pystyttävä se henkilöpapereillaan todistamaan. Ilmoittautuminen viimeistään 10.9. henkilötunnuksen kera!
Ilmoittautuminen sähköpostitse arto.pietikainen(at)kolumbus.fi tai 050 5747 506 viimeistään 10.9.
Kerro siis nimesi, henkilötunnuksesi ja menetkö omalla veneellä vai tarvitsetko kuljetuksen.
09.05. Sammutinhuoltoa lauantaina klo 10-14 ravintola Carusellin takana Suomalaisen Pursiseuran järjestämänä
04.05. Kerhon lippu nostetaan maanantaina klo 18.
Järjestelyt ovat perinteiset.
Uudet jäsenet: tulkaa esittäytymään.
16.02. Merisataman Venekerho ry:n vuosikokous pidetään maanantaina kello 18 alkaen ravintola Latvassa osoitteessa Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsinki.

Paluu uusimpiin tapahtumiin