www.msvk.fi Kerhon merkki ja nimi Viestiliput

Paluu uusimpiin tapahtumiin

Veneilyvuosi 2014
pvm Tapahtumia
03.10. Merisataman Venekerho laskee kauden päätteeksi lipun perjantaina klo 18.30. Tulkaa tarinoimaan kesän riennoista, perinteiset puheet ja tarjoilut.
16.08. Tutustuminen ulkovartiolaiva Turvaan ja merivartioston johtokeskukseen lauantaina.

Syyskausi alkaa tilaisuudella tutustua vastavalmistuneeseen ulkovartiolaiva Turvaan Katajanokalla 16.8. klo 12:00. Monitoimialus on räätälöity avomerkikäyttöön ja on uusien päästörajoitusten mukaisesti maakaasukäyttöinen. Alus tulee jatkossa sijoittumaan Upinniemeen ja viettämään suurimman osan ajastaan merivartiotehtävissä, joten tilasuus on ainutlaatuinen.

Alusta ja muuta toimintaa esittelee kerholaisille Rajavartiostossa työskentelevä jäsenemme Petri Kosonen, mikäli työkiireiltään ehtii. Laiva on lauantaina kaikille avoimena, joten sinne joka tapauksessa pääsee.

Koska ajankohta saapuu pikaisesti, ilmoittautumiset tulee osoittaa suoraan Petrille seuraavin yhteystiedoin:

petri.kosonen(at)raja.fi
050-3375165

Hän kertoo ehtiikö itse paikalle. Laivan laituripaikan vieressä sijaitsee merivartioston johtokeskus, jossa hän voi käyttää kerholaisia, kun laiva on katseltu.

Lisätietoa Turvasta löytyy osoitteesta:
www.raja.fi/uvl10.
10.05. Sammutinhuoltoa lauantaina klo 10-14 ravintola Carusellin takana Suomalaisen Pursiseuran järjestämänä.
05.05. Lipunnosto maanantaina klo 18.00 alkaen. Uudet jäsenet, tulkaa esiteltäviksi!
09.03. Purjepäivä Ruoholahden ala-asteella (Santakatu 6, 00180 Helsinki) sunnuntaina kello 10 alkaen.
Moottoriveneilijät: Tulkaa katsomaan, mitä ne kankaat tolpissa oikein ovat.
Purjehtijat: Tuokaa purjeita tarkastettavaksi ja kuuntelemaan WB-Sails Oy:n asiantuntijaa. Kahvitarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumista: Ville Laaksonen, 040 777 2577 ville.laaxonen(at)gmail.com. Samoin, jos haluat edulliseen hintaan virtauslangat sijoitettuna oikeaan paikkaan keulapurjeeseen, kerro siitä ennalta.
17.02. Vuosikokous ravintola Punavuoren Ahvenen kabinetissa osoitteessa Punavuorenkatu 12, 00150 Helsinki maanantaina kello 18 alkaen. Kokouksessa käsiteltävät asiat sekä katsastuskurssi ja venepaikka asiaa jäsenten omilla sivuilla tiedotteessa 2014/1.

Paluu uusimpiin tapahtumiin