www.msvk.fi Kerhon merkki ja nimi Viestiliput

Paluu uusimpiin tapahtumiin

Veneilyvuosi 2013
pvm Tapahtumia
30.09. Lipunlasku maanantaina klo 18.00 alkaen. Tarjolla on pikkupurtavaa, Satamakapteenien erikoista ja tyhjästä nyhjättyjä juhlapuheita sekä mitä parasta seuraa!
26.08. Purjehduskilpailu maanantaina klo 18.00 alkaen.
Tänä vuonna seuran purjehdusmestaruus ratkaistaan kahdella 606-veneellä cup-kilpailuna. Kilpailussa arvotut joukkueet taistelevat toisiaan vastaan lyhyellä radalla Merisatamassa. Laiturimme toimii katsomona kilpailun kululle, ja kaikille osallistuville sekä tukijoukoille tarjoillaan grillin antimia virvokkeiden kera! Joukkueet järjestetään purjehdustaitoisen kipparin ympärille, joten osallistujien tausta on vapaa ja päämääränä jalo kilpa!
Tarjoilun järjestämiseksi toivomme niin katsomon kuin kilpailijoidenkin ilmoittautumiset vahtikopin listaan tai osoitteeseen petri.leppala(at)gmail.com sunnuntaihin 25.8. mennessä.
13.05. Lipunnosto maanantaina klo 18.00 alkaen. Uudet jäsenet, tulkaa esiteltäviksi!
04.05. Sammutinhuolto lauantaina klo 9–13. Perinteisellä paikalla Cafe Carusellin takana. Hinta edelleen: 8 € / sammutin (käteisellä). Myynnissä myös uusia sammuttimia, sammutuspeitteitä jne. Järjestää Nice / SPS + Lohjan Sammutinhuolto.
18.02. Vuosikokous ravintola Punavuoren Ahvenessa osoitteessa Punavuorenkatu 12, 00150 Helsinki maanantaina kello 18.

Paluu uusimpiin tapahtumiin