www.msvk.fi Kerhon merkki ja nimi Viestiliput

Paluu uusimpiin tapahtumiin

Veneilyvuosi 2007
pvm Tapahtumia
02.10. Lipunlasku tiistaina kello 18.30.
- Pieni puhe
- MSVK:n laiturilipunlasku
- Nautiskellaan kuumaa rommia
- Kokemusten vaihtoa
- Mahdolliset jälkipuheet sisätilossa
TERVETULOA!
14.05. Lipunnosto maanantaina kello 18.00 alkaen.
21.02. Sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona klo 18.00 ravintola Sea Horsessa osoitteessa Kapteeninkatu 11, 00140 Helsinki. Aikaa kokoukselle on kabinetissa varattu vain tunti, joten ole ajoissa paikalla. Kokouksen jälkeen jatketaan jälkipuheilla samoissa tiloissa.
23.01 VIERAILU HELSINKI-VTS-MERILIIKENNEKESKUKSESSA

Merisataman venekerhon vierailukäynti Helsingin meriliikennekeskuksessa tiistaina 23.1.2006 klo 18-19.30. Tutustumme meriliikennekeskuksen toimintaan Katajannokalla. Mukaan mahtuu 30 henkeä. Mikäli tulee sitä enemmän halukkaita, niin varsinaiset jäsenet ovat etuoikeutettuja, muutoin myös perheenjäsenet ja kimppaveneilijät ovat tervetulleita.

VTS eli Vessel Traffic Service tarkoittaa alusliikennepalvelua, jonka tarkoituksena on parantaa merenkulun turvallisuutta, edistää alusliikenteen sujuvuutta ja tehokkuutta sekä ennaltaehkäistä onnettomuuksia ja niistä mahdollisesti syntyviä ympäristöhaittoja. Enemmän tietoa ennakkoon netistä Merenkulkulaitoksen sivuilta: http://www.fma.fi/toiminnot/meriliikenteenohjaus/

Ilmoittautumiset sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse allekirjoittaneelle viimeistään maanantaina 22.1.2006 klo 16 mennessä. Lähetän ilmoittautuneille tarkemman käyntiosoitteen, sisääntulo-ohjeen ja kartan vierailua edeltävänä iltana.

Hyvän Uuden Vuoden Toivotuksin

Merisataman venekerho

Kommodori

******************************************************
Reijo Kostiainen
MSVK
Kommodori

Paluu uusimpiin tapahtumiin